Een groen interieur.

We brengen tegenwoordig steeds meer tijd door binnenshuis, wat betekent dat we extra zorg moeten besteden aan een gezonde en fijne omgeving. Een makkelijke en effectieve manier om dit te doen is het gebruik van planten. Naast dat ze schaal geven aan een ruimte, kleur en textuur brengen, zorgen ze vooral ook voor dat een ruimte er levendig en fris uit komt te zien. Ze zorgen voor een mooi contrast met een lichte of juist donkere muur, en kunnen natuurlijk goed ingezet worden als eye catcher in de ruimte. Het is makkelijk om zelf een kas-achtige setting te maken met je favorieten planten op verschillende hoogtes.

Wij als Standard hebben veel planten in onze studio, en niet alleen om esthetische redenen. Er zijn onderzoeken die uitwijzen dat mensen zich beter kunnen focussen en productiever zijn, in een omgeving met veel groen. Naast het visuele en akoestische effect, zorgen ze natuurlijk voor een schone en gezonde lucht om in te ademen. Wel zo fijn als je veel binnen zit!

_

Wij laten graag de beelden hun verhaal doen. Deze beelden, tenzij anders vermeld, zijn geen intellectueel eigendom van Standard Studio. Ze worden alleen gebruikt ter inspiratie, discussie en visuele ondersteuning. Neem ook eens een kijken op onze Standard Image Feed waar we onze inspiratie en fascinaties delen, en volg ons op Facebook en Pinterest.